Hotels2thailand.com
Home » , , , » Exercise 1.11 : Change the following proper nouns into proper adjectives

Exercise 1.11 : Change the following proper nouns into proper adjectives

Exercise 1.11 : Change the following proper nouns into proper adjectives.

No. Words Answer
1. Africa
Answer: 
African
2. Algeria
Answer: 
Algerlan
3. America
Answer: 
American
4. Angola
Answer: 
Angolan
5. Arab
Answer: 
Arabian
6. Armenia
Answer: 
Armenian
7. Asia
Answer: 
Asian
8. Australia
Answer: 
Australian
9. Austria
Answer: 
Austrian
10. Bulgaria
Answer: 
Bulgarian
11. California
Answer: 
Californian
12. Cambodia
Answer: 
Cambodian
13. Cuba
Answer: 
Cuban
14. Egypt
Answer: 
Egyptian
15. Jordan
Answer: 
Jordanian
16. Korea
Answer: 
Korean
17. Libya
Answer: 
Libyan
18. Nigeria
Answer: 
Nigerian
19. Scandinavia
Answer: 
Scandinavian
20. Syria
Answer: 
Syrian

ดูข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับคำนามที่ Nouns (คำนามและประเภทของคำนาม)

Written by : ENG 1001 Preparation Team

The purpose of this web blog is being a center for exam preparation resources for
ENG 1001 (EN101)The Basic sentences and Essential Vocabulary in Daily Life. The resources include subject content, excercises, exam answer on each semester.

Web Blog นี้รวบรวมนื้อหาวิชา แนวข้อสอบ แบบฝึกหัดทัายบท และข้อสอบในแต่ละภาคการศึกษา ของวิชาภาษาอังกฤษ
ENG 1001(EN101) ประโยคพื้นฐานและศัพท์จำเป็นในชีวิตประจำวัน

Join Me On: Facebook | Twitter | Google Plus :: Thank you for visiting ! ::

0 comments:

Post a Comment